Nicole Richie føler seg forfulgt av paparazzifotografer og er lei av at vekten hennes til stadighet skaper overskrifter. Nylig gikk noen bilder av en joggende og radmager Nicole Ritchie verden rundt. Lionel Richies datter føler seg forfulgt og mobbet av sladrepressen, og sier at en kommentar fra en paparazzifotograf fikk begeret til å renne over for henne.

Det er til det amerikanske magasinet US Weekly at unge Richie snakker ut. TV-personligheten fra dokusåpen «The Simple Life» sier at hun måtte konfrontere en fotograf som ropte fornærmelser til henne du hun var ute og shoppet med en venninne i Malibu, California. Ifølge henne ropte den mannlige fotografen: ”Nicole, du ser frastøtende ut. Legg for pokker på deg noen kilo.

– Du roper ikke til mennesker som er overvektige, så hvorfor tror folk det er på sin plass å skrike til meg at jeg er for tynn?

– Det er opprørende og slemt. Jeg er ikke anorektisk for tiden, selv om jeg var syk og alle til en hver tid synes å bry seg om hvordan jeg ser ut, sier hun til magasinet og legger til:

– Jeg gikk bort til fotografen og sa til ham: Hva om jeg virkelig lider av anorexia? Hva om jeg er syk? Hvordan kan du si slike fryktelige ting?

– Han ville sikkert bare ha en reaksjon fra meg, men jeg er et menneske og han såret meg virkelig.