KRISTIANSAND: — Begge er hakket større enn de artistene som spilte på Quartfestivalen i år. Og også større enn artistene i fjor, sier Skauge til fvn.no.

I år toppet som kjent Depeche Mode, Tool, Muse og Kanye West plakaten. I fjor var det Foo Fighters og Green Day som trakk publikum til Bendiksbukta. Hvem Quart-ledelsen nå har lagt inn bud på vil ikke Skauge ut med før svaret fra artistene er klart, men Toffen Gunnufsens etterfølger røper at det dreier seg om artister som vil være blant de største i Quarts historie.

- Som David Bowie

— Artistene er i samme skiktet som David Bowie. Får vi disse to er jeg sikker på at vi blir den viktigste festivalen neste år. Og vi skal være størst og best, sier han.

Svarfristen til de aktuelle artistene er i høst.

— Vi kommer til å få svar forhåpentligvis før november, sier musikksjefen, og mener at han da ligger i forkant av den nye konkurrenten i Arendal.

Også «up and coming»

Initiativtaker til Hovefestivalen, Svein Bjørge, har tidligere uttalt til Fædrelandsvennen at bookingen deres ikke begynner før 1. november. Det er da oppsigelsestiden til påtroppende bookingansvarlig Toffen Gunnufsen går ut hos Quartfestivalen.

27 år gamle Skauge har hatt jobben som musikksjef en drøy uke. De neste ukene vil gå med til å knytte flere kontakter, samt å få sving på bookingen til neste års festival. Og bergenseren lover at Quart fortsatt vil booke nykomlingene på musikkscenen.

— Vi konsentrerer oss om de største, men også om «up and coming» band. Det som er gøy med booking er å gi folk en opplevelse de ikke hadde forventet seg, sier han.