1000-lappen bringer deg så nær superstjerna Justin som overhodet mulig og du blir da en del av den «Ultimate SexyBack Dance Club». V.I.P.-plassene slipper deg også inn tidligere og du og dine 119 andre «SexyBack»-medlemmer får oppholde dere i et privat danseområde med egen bar. Aldersgrensen er derfor naturlig nok 20 år.

Hvis du ikke helt kjenner lysten å betale en høvding for å se Timberlake live, er det fremdeles andre muligheter. Det var enda 2000 «vanlige» stå— og sitteplasser igjen tirsdag kl 13. Totalt ble 9800 billetter lagt ut for salg sist lørdag.

— Vi regner med utsolgt konsert, forteller Kristin Svendsen, markedssjef i Gunnar Eide Conserts som er ansvarlig arrangør.

— Det har kun vært en runde med annonsering og konserten er over sju måneder unna, så vi regner med at alle billettene vil forsvinne.

Hvor fort de eksklusive billettene vil bli oppkjøpt når de legges ut kl 9 i morgen tidlig, er vanskelig å si.

— Hvor mange som har fått det med seg, er umulig å vite. Men jeg tror nok de får ben å gå på, mener markedssjefen.

Justins FutureSex/LoveShow kommer til Oslo 21. juni og turneen er da godt i gang. Den starter allerede i april i Belfast og er lagt til 30 datoer i Europa. Og når en superstjerne av Timberlakes kaliber skal ut å lage show, skjer det ikke alene. Et følge på 14 mann av band og dansere vil opptre med amerikaneren.

Fire store underholdning