Alle husker det kanskje ikke. Men Michael Jacksons hår tok faktisk fyr under innspillingen av "Can you feel it" i 1981. Videoen huskes nok likevel best for de spektakulære spesialeffektene, som lå langt foran annen musikkvideoproduksjon så tidlig på 80-tallet. Legendariske Jackson Five / Jacksons skulle ikke trenge noen ytterligere introduksjon.

26 år siden Soul/funklåten ble sluppet i september 1980 som det første kuttet på Jacksons album "Triumph", nådde sjetteplass på hitlistene i England, og nr 2 i Nederland i 1981. Den er skrevet av Jackie og Michael Jackson.

Madonnas dance-hit, "Sorry", ble skrevet og produsert av Madonna selv, sammen med hitmakeren Stuart Price, og finnes på albumet " Confessions on a Dance Floor" fra 2005. Den ble sluppet som singel nr 2 den 17. januar 2006. Noen vil også ha det til at Jacksons også har stjålet denne fengende melodilinjen, fra Jefferson Airplane's "White Rabbit" (1967). Det er imidlertid ikke enkelt å argumentere for.

Gigahit "Sorry" har gjort det langt skarpere enn " Can you feel it" , og har blant annet toppet hitlistene i Hellas, Italia, Spania, Norge og Storbritannia.

Det er spesielt bassgangen i begge refrengene som gjør disse to innspillingene temmelig like.

Døm selv. Hør Madonnas "Sorry" på stream fra imeem.com her:

Se videoen til "Can You Feel It", og fremfor alt, få med deg refrenget: