Den tidligere så skandaleomsuste Robert Downey jr. skal ha blitt godkjent av Hefner selv. Ifølge Chicago Sun Times var Playboy-kongen imponert av Downey jrs innsats i rollen som playboyen og mangemillionæren Tony Stark i filmen om superhelten Iron Man.

Playboy Ifølge Playboyenterprises.com sendte Hefner den første utgaven av det nå så berømte Playboy-magasinet ut på det amerikanske markedet i desember 1953. Førsteutgaven kunne skilte med selveste Marilyn Monroe på omslaget, og magasinet ble snekret sammen på et kjøkkenbord i Hefners leilighet. Ryktene i filmbransjen går nå på at det er den tidlige perioden i magasinets historie som skal festes til film.

Fikk pris

Under helgens MTV Movie Awards fikk «Iron Man» prisen med det spesielle navnet «Årets beste sommer film så langt». En oppfølger til denne filmen er under planlegging, og det er dette som ifølge rapportene kan plassere en filmatisering av Hugh Hefners liv fram i tid. Ifølge Entertainment Weekly ønsker regissør Brett Ratner seg også Downey jr. i rollen som Hefner.

– Vi skal gi ham manuskriptet om kort tid. Han elsker karakteren og rollen, og vi har vært i møter med ham om dette. Så dersom han er interessert i å gjøre dette er vi begeistret over å ha ham, opplyser Ratner.

Ratner legger også til at planene om filmatiseringen verserte lenge før «Iron Man».