Det er ikke uvanlig å se skuespillere med struttende byste på filmplakater. Det er heller ikke uvanlig å bli overrasket når man ser filmen og legger merke til hvor hvor ikke-eksisterende den tidligere framviste bysten er.

Pupperetusjering er egentlig blitt så dagligdags at man ikke tenker over det. Men ikke alle lar filmsjefene leke med Photoshop.

Stolt Keira

Keira Knightley er så stolt av kroppen sin at hun ikke vil ha retusjert på seg større pupper. Ifølge den engelske avisen Daily Mail har en justering blitt foreslått for den skrinne skuespillerinnen foran lanseringen av hennes nye film «The Duchess». Men Keira sa nei. Grunnen skal ha vært enkel og grei: Hun liker kroppen sin som den er.

Men Keira har ikke alltid vært like selvsikker.

Forstørret tidligere

Den 23 år gamle stjernen, som slo igjennom med «Bend it like Beckham» (2002), fikk kritikk for å ha framstått større enn det hun var da filmplakatene til «King Arthur» ble trykt opp i 2004. «De greiene var såvisst ikke mine», var kommentaren hun den gang ga til Fox News.

Hudson innrømmet

Det ser ut som Keira har lært, og funnet seg til rette i sitt eget skinn. Hun er ikke alene om å bli utsatt for utseendemessig press mot overkroppen. Tidligere i år fortalte Kate Hudson, som har en figur de fleste bare kan drømme om, at brystene hennes var blitt forstørret og retusjert til filmplakaten av «Fool's Gold». Herlig at de innrømmer det i alle fall.

Foto: Filmweb
Foto: AP/Scanpix
Foto: Filmweb
Foto: Filmweb