David Beckham er ikke ukjent med å promotere produkter av forskjellige slag. Ansiktet og kroppen hans er blitt brukt til å selge alt fra parfyme til Pepsi, og senest i juni dekket 34-åringens kropp store veggflater i London da Armanis siste undertøyskolleksjon ble lansert. Nå skal Beckham imidlertid selge opplevelser.

Arnold

Beckham er tilbake i LA Galaxy etter leieoppholdet i AC Milan og har blitt møtt med pipekonsert fra sinte fans de siste kampene. En ny reklamekampanje for å lokke turister til California kan kanskje bidra til å bedre Beckhams image i den solfylte staten. Ifølge den britiske avisen The Sun skal fotballspilleren nemlig spille inn flere tv-reklamer sammen med guvernør og tidligere Terminator-stjerne Arnold Schwarzenegger og skuespiller Rob Lowe. Avisen melder at Beckham skal filmes mens han spiller fotball på en av strendene i Los Angeles.

Terminator

Det er imidlertid ikke første gang Beckham og Schwarzeneggers velkjente image har blitt koblet sammen. Tidligere i år lånte mobilgiganten Motorola tungt fra Terminator-filmene da de brukte Beckham i reklame for en av sine filmer. Schwarzenegger var også til stede da Beckham debuterte for LA Galaxy i juli 2007. Arnold var også blant publikum da gjenforente Spice Girls spilte i Los Angeles samme år.

Her er Beckham i den Terminator-inspirerte mobilreklamen: