Idol-Britan's Got Talent-X Factor-supersjef Simon Cowell mente Ramseys furete ville være til hinder for hans videre karriere, og oppfordret like godt kjøkkensjefen fra helvete å fikse på furene.

42-åringen inrømmer nå at han fulgte Cowells råd.

– Smilelinjer

– Min mor sa alltid det var smilelinjer. Det kunne jeg leve med da jeg var 21, men ikke når jeg er 42. Simon Cowell foreslo at siden jeg hadde blitt en suksess i Amerika, burde jeg gjøre noe. Så jeg har fyllt i den dypeste sprekkene, sier Ramsey.

Han forteller at det var en smertefull affære, og ifølge New York Post skal han ha fått et Restylane-lignende preparat injisert under «sprekkene» for å fylle inn og glatte ut.

– Det gjorde vondt, sier Ramsey.

Ifølge avisen må han gjenta behandlingen flere ganger for å kunne beholde et glattere ansikt og få et mer varig resultat.

– Aldri Gordon

Innrømmelsen kommer like etter at forleggeren hans lo av påstandene om at den strenge Hell's Kitchen-grunnleggeren hadde fikset på looken.

– Gordon ville vært den første i verden til å sette på plass den som måtta ha fått seg en kosmetisk operasjon, sier han til New York Post.

– Hvorfor?

Plastisk kirurg David Shafer men er det slett ikke er smertefullt med slike inngrep, og sier til samme avis du i verste fall får noe hevelse og blåfarge i etterkant. Han er overasket over at noen som allerede har oppnådd suksess er interessert i å gjøre kosmetiske inngrep.

– Dersom du allerede har gjort det bra med furer i ansiktet, hvorfor fikse på dem?

Han legger til:

– Men det ser ut som de har gjort en bra jobb. Det ser naturlig ut, og ansiktet han se er glatt og fint.

Gordon Ramsay (42) eier flere restauranter i New York og Los Angeles, og har hatt stor suksess med sine TV-serier Hell's Kitchen og Kitchen Nightmares.