Den må være ironisk, den derre «I Don't Feel Like Dancing». For er det noe man får lyst til av å høre Scissor Sisters, så er det nettopp å danse. Denne gjengen laget, som første band på Quart 2007, ordentlig fest på Idrettsplassen.

Endelig var smilene på plass i en godt besøkt Idrettsplass. De vakre kvinnene til stede ble smellvakre og de andre kvinnene ble vakrere.

Med paljettkjoler, rød dansedrakt og en vanvittig mengde energi gjorde Scissor Sisters Idrettsplassen om til danseplassen fra helt foran ved scenen til øverst i bakken. Scissor Sisters — for øvrig slangordet på en lesbisk sex-aktivitet - er innom både dragshows, performancekunst og teater inn i deres heseblesende konsert. Hvis det var noen som trodde at den beste homsen til å underholde publikum i Kristiansand denne sommeren var Elton John, så kan de ikke ha sett Scissors-vokalist Jake Shears i aksjon. For en herlig liten mann! Og for noen frekke kommentarer mellom låtene.

Sisters var sist på Quart i 2004, da de selvsagt også leverte en fantastisk konsert, og bandet husket godt samleiet under Cumshots-konserten, noe som i følge medvokalist Ana Matronic var «so cool».

Og Scissor Sisters er også kule. Så kule som bare kule amerikanere kan være. Med en katalog som nesten utelukkende inneholder dansbare opptempo låter, skulle man tro at en hel konsert kunne bli i ensformigste laget. Men det er mye substans og intelligens i disse låtene og tekstene, og med et band som er både sexy og like stramt som overleppa til deres hatobjekt nr 1, Laura Bush, så kunne denne konserten gjerne ha vart mye, mye lenger.