Kjetil Grande og Thom Hell er begge gjester på «The Oslo agreement», og sammen med alle de andre bidragsyterne er de med på å gjøre dette til en festlig Oslo-avtale med Øyvind Vinni Sauvik som sjefsforhandler. Her er kanskje ikke noen kanonslager a la «Lonesome traveller», men det skjer så mye annet her, med så mange gode vibber, at det er grunn til å tro at dette vil bli en bra høst for Paperboys.

Her er både lat soulfunk, boblende hiphop og rap og friske pop— og rockelementer. I sistnevnte kategori har nok rocker og bandmedlem Anders Møller hatt stor betydning, og Vinni synger mer enn han rapper på mange av de fengende og rytmesterke låtene. «The greatest thing» og avslutningslåten «Out of control» er godbiter på et album som kommer til å selge i bøtter og spann både hermetisk og digitalt.

For låten «Lonesome traveller» er så langt kjøpt på lovlig vis av over 40.000 personer. Det fins ingen grunn til å tro at albumet ikke når samme salgshøyder. Denne Osloavtalen er nemlig en herlig miks av kommers og kvalitet.