Han gjorde en fornøyelig konsert sammen med sine venner under fjorårets Quart. Men på dette albumet er det for langt mellom høydepunktene.

Slash har med seg langt flere vokalister på dette timelange album enn han hadde med seg til Kristiansand. Men noen av dem kjenner vi igjen. Ozzy Osbourne får slippe til på den sterke balladen «Crucify the dead», mens det ikke er fullt så spennende å høre Fergie synge på den middelmådige «Beautiful dangerous».

Albumet og låtene er svært ofte tilpasset det gjestene har stått for ved tidligere anledninger. Lemmy i Motörhead høres nesten ut som om han er bandet sitt på «Doctor alibi». Slik er det også når popvokalisten Adam Levine synger «Gotten». Det er nesten som å høre Levine sammen med bandet hans, Maroon 5. Chris Cornell, Dave Grohl og Andrew Stockdale fra Wolfmother er andre vokalgjester, og helt til slutt synger Iggy Pop «We're all gonna die». Da har det gått en time med noen få høydepunkter, men aller mest kjedelig rock i ulike valører, som man egentlig ikke behøver å høre en gang til.