– Under Odells konsert på Sentrum Scene i fjor mottok jeg flere sms-er fra journalister som var helt i himmelen. Han har den berømte x-faktoren som har ført til sammenligninger med enorme størrelser som Bowie, Elton John og Coldplay, og det blir stort å se ham på Groos foran vårt entusiastiske publikum, sier Toffen Gunnufsen i en pressemelding. Han er daglig leder og bookingansvarlig i Skral festival.

Festivalen foregår 11. og 12. juli, og nå er Odell satt opp til å spille sist på hovedscenen den første festivalkvelden. Fra før er folk som Janove og Karpe Diem booket til Skral.

Tom Odell har hittil vunnet en Brit Award og har fått Ivor Novellos «Songwriter of the Year»-pris. Debutalbumet het «Long Way Down» og kom i 2013. Singelen «Another Love» har blitt spilt 100 millioner ganger på Spotify.

Oppfølgeralbumet «Wrong Crowd» kom sist sommer, og Odell har hittil spilt to ganger i Norge. Begge arrangementene har blitt utsolgt, og konserten i år måtte flyttes fra Rockefeller til Sentrum Scene på grunn av den store interessen.