— Vi har fulgt med på dette norske bandet i flere år, og de er et sykt bra rockeband, med hovedsakelig jenter. De er et veldig bra liveband, som passer godt på Cafe Generalen. Det blir et av høydepunktene i sommer, sier bookingsjef Jan Kenneth Transeth.

Publikum kan forvente seg flere låter fra det kritikerroste albumet «Turning Pages», som kom i februar. Dagbladet trillet terningkast fem og beskrev albumet som «glimrende og rufsete». Gruppa spilte inn albumet i Nashville.

— Det var en utrolig opplevelse å spille inn skiva vår i selveste Nashville. Albumet ble produsert av Vance Powell, som er kjent fra samarbeid med «The White Stripes». Vi levde i en boble i to uker, og jobbet hele dagene. Resultatet ble vi veldig fornøyde med, sier vokalist Carina Moen.

Gruppa har spilt flere ganger i Kristiansand, men aldri i Ravnedalen.

— Jeg har et kjempegodt forhold til både Generalen og Ravnedalen siden jeg var student her i fem år, men det blir første gangen jeg og bandet skal spille der.

Også Randi Gudmundsen og trommeslager Elisabeth Nesset fra gruppa har vært elever ved UiA, Musikkonservatoriet. De studerte der i fem år og tok begge sin master i utøvende musikk i Kristiansand.