Kristiansand: Ribbet for slagverk gikk Erik Faber på scenen i det som han kalte Guds åpne sal i Ravnedalen like før klokken 21.30. Med seg hadde han gitarist Kjetil Grande, keyboardist Bernt Moen og bassist Per Elias Drabløs.

Det er et stort instrument han har, for å si det sånn, flirer Erik Faber og ser på bassefar Per Elias Drabløs. Med kjappe replikker, smil om munnen, nye låter og publikum i sin hule hånd, var det Fabers kveld i kveld.

-Var den grei? Lurer Faber. Han har akkurat spilt en av de nye låtene.

-Ja, nikkes og svares det.

Faber er tydelig tilfreds med svaret, for da han spilte den samme låten for en representant i plateselskapet SonyBmg for en tid tilbake, kunne han fortelle de tilstedeværende at mannen var av en annen oppfatning.

-Den er nok litt på vippen, sier Erik og imiterer den bedrevitende platemannen på kav østlandsk.

-Men nå har han ikke hørt den så fin som idag, reflekterer Faber, før han ser på pulikum og fortsetter.

-Men da kan jeg altså hilse fra dere og si at den er grei.

Og de andre låtene som ble spilt i løpet av kvelden var også greie, syntes pulikum. Men når han dro i gang hiten Century følte de for å klappe litt ekstra.

-Frank mobber meg for at de som kommer for å høre på meg, ikke drikker så mye. Så dere må gjerne drikke litt mer, oppfordret Faber til publikums latter.

Frank kan nok uansett folks flytende inntak si seg fornøyd med kvelden. Erik Faber trakk nok en gang over 300 mennesker og kan notere ned 2 av de 3 beste besøkstallene Café Generalen har. Ikke verst.