LILLESTRØM: Å være dronning i skisporet er ikke nok for Birkelandsjenta, Gunn Margit Andreassen. Nå vil hun bli "dancing-queen" også.

Skiskytteren har gjennom det direktesendte underholdningsprogrammet på TV2 så langt klart å overbevise det norske folk om å la henne forbli i konkurransen. Men nå spøker det... Etter forrige program ligger nemlig sørlandets skiskytterdronning nummer en i faresonen, og torsdag er hun avhengig av seernes stemmer for å gå videre.

I faresonene står også dekk-kongen Tommy Sharif, og torsdagens program byr på en ekstra utfordring for de gjenværende sangstjernene. De skal nemlig synge to låter.

I tillegg til å fremføre en ABBA-hit hver, skal de også gjennom en runde med akustiske låter. I denne runden skal Gunn Margit tolke Anne Grete Preus' "Månens Planet".

I siste program av "Sangstjerner" måtte tidligere frøken Norge Hege Tørresdal ta et tårevått farvel med konkurransen. For at Gunn Margit skal unngå samme skjebne torsdag, blir det dermed ekstremt viktig at hun yter maksimalt og overbeviser stemmerne.

De gjenværende deltakerne i "Sangstjerner" er nå Gunn Margit Andreassen, Tommy Sharif, Adam Schjølberg, Svein Østby og Nicholas Carlie.