Den 70 år gamle skuespilleren og komikeren ble skilt fra ekskona Alyce Faye Eichelberger (64) i fjor etter en halvannet år lang juridisk tvist. Nå synes han at forholdet til 39 år gamle Jennifer Wade – en nær venn av hans egen datter Camillla – er upassende.Men han fleiper med at hun i hvert fall ikke er ute etter pengene hans fordi det ikke er noe igjen etter skilsmissen.

I TV-programmet The Graham Norton Show på BBC1 fortalte Cleese også om skilsmissen som førte til at han måtte betale eksen 8 millioner pund i kontanter og annen verdi samt 612.000 pund i de følgende sju årene. Som et resultat av det måtte han begynne å turnere igjen.

Mens Cleese gikk på egne bein inn i studio da han nylig var gjest hos Skavlan, dukket han opp i BBC-showet i rullestol. Det vonde kneet var blitt enda verre under en middag med sin tidligere Monty Python-kollega Michael Palin.

– Jeg spiste middag forleden kveld med Michael. Da jeg reiste meg for å gå på toalettet kunne jeg nesten ikke røre meg. Jeg måtte gripe etter ting å holde meg i for å komme dit. Det var svært, svært smertefullt. Jeg skulle få kneet skiftet ut uansett, så det gjør ikke noe hva som skjer med det nå.... Det er tingen med å bli gammel. Ting faller av. (©NTB)