KRISTIANSAND/GRIMSTAD: Ukulele Compagniet og Montée underholder på plenen ved Universitetet i Agder (UiA) i Kristiansand i kveld (mandag), og tar turen til Campus Grimstad i morgen. Veronica Maggio og Marianne Engebretsen underholder i Grimstad i kveld og tar turen til Kristiansand i morgen.

Ukulele Compagniet er kjent for å bevise at hits av alle slag lar seg tolke på ukulele. Montée har for alvor etablert seg som en solid popgruppe med andrealbumet «Rendition Of You». Bandet mottok Spellemann–prisen i kategori beste popgruppe for debutalbumet «Isle Of Now» i 2009, de har gjort en rekke tv–opptredener, spilte på Øyafestivalen i forrige uke, er midt i en hektisk norgesturné og har også nylig holdt konserter i Kina.

Marianne Engebretsen er fra Vestlandet, og kategoriseres som et ferskt tilskudd i moderne soul/pop. I februar i år lanserte hun EP–en «Marianne Engebretsen». Hun har akkurat fullført en bachelorgrad i musikk på rytmisk linje ved UiA.

Veronica Maggio har blitt et kjent navn for de fleste nordmenn etter at hun sjarmerte oss i senk med singelen «Måndagsbarn» i 2009. Nå er den svenske artisten ute med sitt tredje album «Satan i gatan».