KRISTIANSAND: Tradisjonen tro blir det både rølp og rock i store doser når kvindølene synger det nye året inn på Østsia fredag.

— Om ikke sølvguttene har sunget inn jula, så skal i hvert fall vi synge inn det nye året! lover Luxus Leverpostei-gitarist, Stålull.

Partybandet har de siste årene gjort en tradisjon ut av nyttårskonserten på Østsia, hvor temaet for kvelden er "låvefest". Østsia-konserten er den første spillejobben bandet har i 2010, og de ser frem til å servere studentene i Kristiansand noen skikkelige bondebrøl.

— Det er ikke påbudt med cowboyhatt, men det er en del som kjører full stil. Det pleier uansett å bli himla gøy, forteller gitaristen.

Luxus Leverpostei har i løpet av sin over 15 år lange karriere underholdt publikum over hele landet med sine ultrarølpete og til tider provoserende låter. Den første plata solgte hele 3000 eksemplarer i hjembygda Kvinesdal, men ettersom årene har gått, har også resten av landet åpnet armene for bandet, og det har blitt både tre gullplater og en platina.

Nå er de på vei inn i studio nok en gang, og en ny skive ventes i løpet av noen måneder.

Men det er i all hovedsak live-opptredenene og showet Luxus Leverpostei er mest kjent for.

— Spirit'en er veldig bra i bandet og vi er som alltid klare for både konsert og nachspiel. Noen konserter er er blitt veldig tradisjonsrike for oss, og låvefesten på Østsia er en av dem, sier Stålull.

Se ukas konsertoversikt her.