KRISTIANSAND: Da det åpne salget til Elton John-konserten i Kristiansand startet i natt, var det nesten ingen tribunebilletter igjen. De fleste konsertbillettene var solgt til sesongkortinnehaverne.

Forhåndssalg gjorde at sesongkortinnehaverne kunne sikre seg billetter en uke før andre. 15.000 tribuneplasser ble revet vekk.

— Nå er det kun 3200 ståplass-billetter igjen, sier Harald Andersen, daglig leder i Start, til fvn.no.

Andersen tror resten av billettene vil forsvinne i løpet av dagen. Totalt kan 20.000 personer se Elton John spille på den nye Start-stadioen SØR arena 26. juni neste år.

— Vi har tilsammen 9000 sitteplasser og 11.000 ståbilletter. Det er blitt solgt 17.000 billetter siden salget startet i natt, opplyser Andersen.

Han er ikke overrasket over at billettene forsvinner så fort.

— Salget har gått som forventet. Det er rundt 400 personer som er inne på siden og bestiller kontinuerlig, sier Andersen til fvn.no.

Billettsalget har til nå bare blitt annonsert i avisene i dag. Andersen tror det neppe blir nødvendig med flere annonseringer.

Billettprisen for en konsertkveld på SØR arena er ikke billig. 610 kroner per person, uavhengig om du sitter eller står.

— Billettene selger fordi dette er stort! Det er jo Elton i Kristiansand!, sier Barbro Berg i IK Start.