MANDAL: I løpet av helgen blir det hele fem ulike arrangementer med et godt utvalg artister. Konsertene finner sted på Sjøstjerna Kro, Jonas B. Gundersen og Marna Café.

Første konsert er i kveld på Sjøstjerna, den siste går søndag ettermiddag, også på Sjøstjerna.

Under åpningskonserten i kveld presenterer visevert Jan Engervik mandalsbandet The Violent Years med Kenneth Bringsdal, Kjetil Sjølingstad, Jack van der Hagen Nørgaard og Andreas Hoff. Disse spiller folk-rock som handler om «kjærlighet, frykt, samfunnet og naturen». Videre medvirker i denne konserten gitaristen Sebastien Saint-Lezin fra Paris. Han synger kjente rockemelodier. Jan Engervik opptrer sammen med musikeren Øystein Tveiten.

Lørdag spiller Rolf Rosenlund, Arild Dahl, Ole Aa. Brattfjord og Ivan Sagebakken på Jonas B. Gundersen midt på dagen. Samlet kaller de seg Uten Plugg og er Mandals lokale svar på Gitarkameratene.

Litt senere spiller Sebastien på Marna Café. Og om kvelden blir det konsert med Øystein Sunde med band på Sjøstjerna Kro. Over 30 år er gått siden Sunde utgav sin første plate og han var en av fire i Gitarkameratene sammen med Lillebjørn Nilsen, Jan Eggum og Halvdan Sivertsen.

Sent søndag ettermiddag blir det konsert med Jonas Fjeld og Ole Paus på Sjøstjerna Kro. Det er konseptet 12 Rustne Strenger som er på turné, med Ben Basgård på gitar og lapsteel.

Konseptet To Rustne Herrer ble etablert for åtte år siden og har resultert i platene To Rustne Herrer, Damebesøk og Tolv Rustne Strenger. Konserten på Sjøstjerna vil inneholde låter fra de rustnes hele karriere.