Skuespilleren har spilt den unge trollmannen siden starten på filmatiseringen i 2001, og lover nå at neste film ut blir den mørkeste og mest spennende hittil.

— Sex og narkotika

«Harry Potter og halvblodsprinsen», som er den nest siste i serien, inneholder «en god del seksuell energi og paralleller til narkotika» uttaler Radcliffe ifølge nyhetsbyrået WENN.

Blant annet er det scener i filmen som minner sterkt om kultfilmen «Trainspotting» fra 1996, mener den 19 år gamle stjernen.

— Vi har et par «Trainspotting»-øyeblikk, men jeg trodde aldri disse to filmene skulle nevnes i samme slengen, sier Radcliffe til pressen.

Blir bedre kjent med Voldemort

I filmen, som har premiere på norske kinoer 21. november i år, får vi bli bedre kjent med den onde trollmannen Voldemorts ungdomsår og grunnene til at han valgte å gå over til ond trolldom.

Filmen er regissert av David Yates, som også sto for den forrige filmen i serien. I «Harry Potter og halvblods-prinsen» er Harry inne i sitt nest siste år på trolldomsskolen Hogwarts, og blir involvert i større og mer alvorlige mysterier enn noensinne.

JK Rowlings siste bok i serien ble utgitt sommeren 2007.