HOLLYWOOD: Mary-Kate har tidligere blitt kåret til en av verdens verst kledde av den fryktede Hollywood-legenden Mr. Blackwell.

— Hun ser ut som en irriterende tannpirker som står værfast i en orkan, uttalte Blackwell.

På In Touchs liste, kommer også rocker Courtney Love (43) og skuespiller Sharon Stone (50), på henholdsvis andre og tredjeplass. Like etter følger krydderjenta Victoria Beckham (33), Oscar-vinner Tilda Swinton (47), Lindsay Lohan (21) og artist Amy Winehouse (24).

Mest usexy

Mindre smigrende var det for TV- og filmstjernen Sarah Jessica Parker da hun før jul ble utropt til planetens mest usexy kvinne av leserne av mannebladet Maxim.

— Sarah Jessica Parker er den minst sexy av en gruppe usexy kvinner. Ironisk nok er hun kjent for en serie som har ordet «sex» i tittelen», lød det i begrunnelsen fra bladet.

Det var en vond pille å svelge for skuespillerinnen. For første gang kommenterer 43-åringen kåringen.

— Er jeg virkelig verdens mest usexy kvinne? Wow, menn kan noen ganger sjokkere, sier Sarah som mener kåringen vitner om sinne og raseri.

— Det føltes brutalt, betror hun til avisen Daily Mail.

Opprørt ektemann

— Har jeg store falske pupper, botox og store lepper? Nei. Passer jeg til idealene som dette mannfolkbladet setter? Kanskje ikke, sier skuespilleren som legger til at også ektemannen, filmstjernen Matthew Broderick, tar seg nær av bladets bedømmelse.

— Han ble opprørt. Det handler om hans dømmekraft også. Dette er fordomsfullt. Helt sprøtt. Men hva kan jeg gjøre? Jeg kan ikke tilfredsstille alle, sier Sarah som ellers er vant med å figurere på kåringer med positivt fortegn, ikke minst som trendsetter.