Denne uken pryder Christina Aguilera og hennes sønn Max Liron (1 mnd) forsiden av det amerikanske kjendisbladet People.

Med de eksklusive bildene følger også et intervju med Aguilera som innrømmer at valget med å føde via keisersnitt var enkelt.

Popartisten var rett og slett for redd for å føde på den naturlige måten.

Filmet forløsningen

– Jeg har hørt skrekkhistorier om å revne. Jeg ønsket virkelig et rolig og fredelig miljø. Jeg ville ikke ha noen overraskelser, sier artisten til People magazine som klarte seg fint uten smerten ved å føde naturlig.

Ektemannen Jordan Bratman derimot var ikke urolig for fødselen på forhånd. Han insisterte på å filme hele forløsningen.

– Jordan var ikke pysete. Han hadde videokamera klart, forteller Aguilera videre til People og røper også at hun ble ganske emosjonell da sønnen var ute.

– Det som forsikret meg mest var da jeg hørte den vakre gråten hans. Da kom tårene.

Tre ganger i blader

12. januar kom Max Liron Bratman til verden og er Aguileras første barn. Sangerinnen giftet seg med Jordan Bratman i 2005 og ventet svært lenge med å annonsere sin graviditet.

Ikke før et par måneder før termin bekreftet Aguilera nyheten i et intervju med Glamour magazine. Mot slutten av november stilte Aguilera opp naken og høygravid i bladet Marie Claire og nå har altså 27-åringen igjen latt seg fotografere for bladet People.

I det siste nummeret av People er bilder av både mor, far og barn, i tillegg til eksklusive blikk fra hjemmet deres i Los Angeles.

– Jeg er hodestups forelsket, han har forandret livet mitt fullstendig, konstaterer Aguilera om sin førstefødte.