Den populære programlederen har skrevet en avtale med SVT. Det nye talkshowet har fått tittelen «Skavlan», meldte NRK onsdag.

– Jeg har sagt ja til å gjøre én sesong. Det er en utrolig morsom sjanse og et tilbud man ikke takker nei til. Showet kommer nok til å ligne det jeg har gjort før. Jeg kan jo bare én ting. Så jeg skal ikke finne opp hjulet på nytt, sier Skavlan til VG.

Kan mindre

Siden 2006 har Skavlan vært kjæreste med skuespilleren Maria Bonnevie, som bor i Stockholm. Men han innrømmer at han ikke er helt oppdatert på svenske nyheter.

– I Norge har jeg hatt fordelen av at jeg har visst hvem alle var og har kunnet alle navnene veldig godt. Vi hadde mye svensker med i «Først og sist» også, men nå kan vi forsyne oss grovt av de svenske kjendisene. Så jeg prøver å lære meg hvem som er hvem, først og fremst, sier han.

Samme lest

«Skavlan» skal ha samme ramme som populære «Først og sist» som ble sendt mellom 1998 og 2005 på NRK: Han skal snakke med gjestene og gjestene skal snakke med hverandre. Temaene er kultur, underholdning, politikk, samfunn og vitenskap.

Debatt: Er det urettferdig at svenskene får Skavlan?

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix