Allerede i 2005 snakket regissøren om en Star Wars spin off for tv. I 2007 bekreftet Lucas at han og teamet hans ville lage en tv-serie om Star Wars. De var da i gang med å skrive manus til showet. Siden har det vært så stille om saken at fansen har begynt å tvile på om det ble noe av.

Helt til MTV News nå kunngjorde at castingen til tv-serien var i gang. TV-kanalen intervjuet Rose Byrne som spilte Dorme i "Star Wars Episode II: Attack of the Clones" fra 2002, da hun plumpet ut med nyheten om at team Lucas var i gang med castingen.

Mange har prøvespilt

— Mange av vennene mine har prøvespilt for serien, kunne hun fortelle.

Byrne, som var Golden Globe-nominert for sin innsats i tv-serien "Damages" med Glenn Close, var på MTV i forbindelse med sin nye film, Nicolas Cage-thrilleren "Knowing".

Ifølge tidligere uttalelser fra Lucas, er serien er basert på mindre karakterer fra filmene, og skal tidsmessig foregå mellom “Revenge of the Sith” (Episode III) og originalen “Star Wars” (Episode IV).

Ikke Darth Vader

Vi vil få se Stormtroopers, men ingen Jedi eller Darth Vader kommer til å dukke opp på skjermen.

Ifølge MTV er det ventet at Lucas skal skrive og filme episoder for ett år, som han gjorde det med "Clone Wars", før han skal på jakt etter en tv kanal for showet som er prosjektert til å gå på lufta i 2011. Skryter av Lucas

Rose Byrne kan ikke skryte nok av samarbeidet med regissør Lucas.

— Det var en fantastisk opplevelse. George er en strålende fyr. Jeg var bare på settet en uke, og sto bak Natalie (Portman, red.anm.) og skulle se støttende ut. 95 prosent av all fanpost jeg får, får jeg på grunn av Star Wars, sier Byrne.

Uansett hvor godt hun likte Star Wars-jobben sin, var det ikke aktuelt for henne å prøvespille for tv-serien.

— Jeg jobber med et show nå. Og jeg tror ikke jeg ser så bra ut i space.