KRISTIANSAND: — Ja, vi holder på med å jobbe med den nå, sier David Höök, som står bak den nye Quartprofilen.

David Höök (32) er opprinnelig fra Østersund i Sverige, men har bodd og arbeidet i Norge i ni år. I tillegg til å jobbe som designer, har Höök vært aktiv innen flere kampsporter, blant annet Wing Chun, Jeet Kune Do og Taekwon-Do.

Gleder seg til å jobbe med Quart

Han har tidligere designet logoer, profiler og annet materiell for utesteder i henholdsvis Oslo og Stockholm. Nå har han hovedansvaret for å designe Quarts nye hjemmeside og profil. (Se mer av David Hööks arbeider her.)

Höök har aldri jobbet med en festival før og gleder seg til oppgaven.

— Det blir spennende. Quart er den eneste festivalen som jeg kjenner til i Norge, og som jeg vil bli tilknyttet til, sier Höök, som selv har gjestet både byen og Quartfestivalen før.

Vil bryte med gammel profil

Han ønsker ikke å si for mye om hvordan den nye profilen til Quart blir, men legger ikke skjul på han vil bryte tvert med den tidligere profilen og satse på å markedsføre sørlandsidyllen.

  • Det blir litt mer sommer, sol og skjærgård. Vi vil gjøre det lysere og lettere og ikke så innadvent, og ha mindre fokus på den rocka musikken. Mer fokus på sommer og sol. Det som er Kristiansand, summerer Höök.

- Hva med makrellen, er den helt ut av vinduet?

— Helt ut av vinduet er den sikkert ikke. Alt har gått så fort, men den blir sikkert med på ett eller annet vis, sier han.

I tråd med Quarts hjemmeside. David Hööks arbeide for Maxximum.

Han er ikke fremmed for at designen på den nåværende siden gir assosiasjoner til plateselskapet Hed Kandis platecovere. Også disse spiller på sol, sommer og vakre damer.

— Det er vel litt inspirert av Hed Kandi, sier Höök.

Han påpeker at designet på siden ble gjort for å få ut noe nytt, bryte med den gamle profilen og skape blest rundt siden. Faktisk ble profilen designet av Höök lenge før han visste at han skulle jobbe med Quart.

  • Jeg tilpasset den egentlig bare til Quart for å få vekk det gamle som lå der.

Han sikter da til Quarts nye hjemmeside som var levert av bedriften Blekksprut.

- Bedre før

  • Vil ville så langt vekk fra den mørke og oransje rocka stilen, som man kan komme, forklarer Höök.

Han vil tilbake til den profilen som Quart hadde før med sommer, sol og sørlandsidyll.

— Jeg synes det var bedre før. Det har blitt litt for rocka, sier Höök, som aldri har fått den profilen til å stemme overens med sin oppfatning av Quart.

- Buli anslo at man vil kunne se oppdateringer og forandringer på siden i løpet av august. Hvilke formeninger har du om det?

  • Det jobbes med booking nå, og så fort vi har noe på det, så skjer det forandringer på siden, opplyser han.