Hovefestivalen opplyser på sine nettsider at de nå vil åpne festivalcampen 19. i stedet for 20. juni. Årets festival vil finne sted mellom den 22. og 25. juni, og flyttes dermed en dag fram i forhold til de opprinnelige planene. Toffen Gunnufsen forklarer flyttingen med «bookingtekniske forhold».

Artist

Det er ikke første gangen Gunnufsen justerer planene for å få plass til store artister. Hove måtte flytte fjorårets festival for å få plass til konserten med Jay-Z. Hvilken artist som er årsaken til årets flytting vil Hovefestivalen ikke ut med, men Gunnufsen opplyser at han den siste uken har vært i Los Angeles for å møte agenter. Målet har vært å få på plass de største navnene på årets program.

– Bookingjobben er som å legge et stort puslespill. Det er mye som skal klaffe for å få et godt program. Nå viser det seg at det passer best å begynne på mandag dersom vi vil ha de største og viktigste brikkene på plass, opplyser han på festivalens nettsider.

Nyheter

At festivalcampen nå åpner en dag tidligere mener festivalen er en god nyhet.

– Dette er gode nyheter for oss. Nå får vi mulighet til å slippe folk inn på festivalcampen før helgen starter. Det vil garantert gi god stemning og en flott start på Hove 2009, opplyser presseansvarlig Gaute Drevdal i en pressemelding.