Idol-dommer, X Factor-dommer, Britain's Got Talent-dommer, talentspeider og plateselskapsjef, Simon Cowell utpekes, av det amerikanske magasinet Forbes til best betalte mann på amerikansk TV.

XXL-lønn

Det skal i alle fall ikke stå på pengene hos en av musikkindustriens mektigste menn. Massive 440 millioner kroner dro han inn fra juni 2008 til juni 2009. Det er ikke smågutter som er i Cowells selskap. På andreplass finner vi Donald Trump. Han skal ha gjort godt 290 millioner kroner på populære The Apprentice i samme tidsperiode.

Tredjeplassen går også til TV-musikk. Programleder for American Idol, Ryan Seacrest kan heller ikke klage med sine 221 millioner kroner som han tjente på Idol-programmet og diverse TV— og radiojobbing.

Fett med komedie

Two and a Half Men-skuespilleren Charlie Sheen angrer nok ikke heller på å TV-serien. 122 millioner kroner tjente han fra juni fjor til juni i år.

Femteplassen går til nok en komedie, den amerikanske utgaven av The Office. Steve Carell tjente 116 millioner kroner på kontorforviklingene.

24, House og CSI

24-stjernen Kiefer Sutherland, den britiske skuespilleren Hugh Laurie som spiller den kjekt ufordragelige doktoren i House, og CSI: Miamis David Caruso ligger også alle på topp ti-listen.

Alt ifølge Forbes.