Det var under MTV Video music awards søndag at rapperen Tyga vendte seg mot kompisen Pete Wentz og fortalte reporterne på den røde løperen at Wentz og Ashlee Simpson venter tvillinger.

– De skal ha tvillinger, uttalte Tyga og skjøt dermed fart på ryktebarometeret i Hollywood.

Stor mage

Men like raskt som Tyga hadde «bekreftet» dobbelmagen, benektet Pete Wentz' talskvinne ryktene.

– Det er ikke sant, sier hun ifølge Wenn.

Pete Wentz og Ashlee Simpson var begge tilstede under MTV Video awards i Los Angeles søndag. Wentz sitt band, Fall out boy, var nominert i kategorien beste rockevideo for låta «Beat it». Fall out boy vant ingen priser, men både Wentz og Simpson var på scenen for å dele ut pris.

Ashlee Simpson som for anledningen var kledd i en fotsid sort Alexander McQueen-kjole viste fram en relativt stor mage på den røde løperen. Dermed er det slettes ikke umulig at hun bærer to barn.

6,5 måneder på vei?

Simpson og Wentz stadfestet at de ventet sitt første barn i slutten av mai. Bekreftelsen kom ikke før flere uker med spekulasjoner fra medias side og paret hadde hele tiden nektet for at Simpson var gravid.

Duoen ble mann og kone 17. mai i år.

Hvor langt Ashlee Simpson er på vei vites ikke, men da ekteparet omsider bekreftet graviditeten 28. mai begrunnet de «løgnene» med at de ville vente til Simpson var tre måneder på vei. Hadde Simpson gjennomført en tredjedel av graviditeten 28. mai, er hun nå seks og en halv måneder på vei.

Det har vært flere tvillingfødsler i Hollywood i 2008. 12. juli fødte Angelina Jolie tvillingene Knox Léon og Vivienne Marcheline, mens Jennifer Lopez og Marc Anthony ble foreldre til Emme og Max 22. februar.

Foto: Reuters/Scanpix
Foto: AP/Scanpix