Britney Spears kan få en advokatregning på 500.000 dollar (2,7 millioner kroner) etter at Kevin Federlines advokat har bedt retten om at popstjernen skal betale for kostnadene hans i rettssaken.

Tredelt sum

Ifølge TMZ.com er beløpet på 500.000 dollar tredelt. Retten har allerede avgjort at Britney Spears skal betale advokat Mark Vincent Kaplan 120.000 dollar for perioden 30. juli til 8. oktober 2007. I tillegg søker Kaplan 300.000 dollar for arbeidet han har gjort fra og med 8. oktober og fram til 24. januar. På toppen av det hele vil Kaplan ha 100.000 dollar av Britneys penger for sin innsats fra 24. januar til rettssaken om foreldreretten starter i april.

Men det er ennå en stund før vi vet om Brit-Brit må betale for eksmannens advokat. Høringen rundt Kaplans søknad er ikke satt før 10. mars.

Kan ringe barna

Per dags dato får ikke Britney Spears treffe barna sine etter hun ble innlagt på sykehus tidligere i januar. Hva som skjedde den dramatiske kvelden er det ingen som vet med sikkerhet, men ryktene tilsier at Spears skal ha nektet å gi fra seg barna etter å ha hatt dem på besøk.

Britney har nå lov til å ringe sønnene Sean Preston (2) og Jayden James (1), men får ikke tilbake besøksretten før tidligst 21. februar. Da er det satt opp et nytt rettsmøte mellom Spears og Federline.

«Alle» tjener på Britney

Men trodde du det bare var eksmannen som tjener penger på Britneys bisarre oppførsel, tar du grundig feil.

CNN.com melder nemlig at store deler av pressen tjener millioner av dollar på sangerinnens eskapader.

Salgstallet på kjendisblader stiger, sladresider på internett opplever trafikkork, tabloide tv-programmer øker i seertall og paparazzi-bilder med Britney Spears blir stadig dyrere og mer ettertraktet.

— Britney er den kjendisen som gir mest penger i lomma akkurat nå og sånn har det vært det siste året, konstaterer Francois Navarre, grunnleggeren av paparazzi-byrået X17.