Filmatiseringen av den populære tegnefilmserien fra 80-tallet ble en stor suksess for filmselskapet Paramount, og den 26. juni er det duket for oppfølgeren «Transformers: De beseirede slår tilbake». Der kan vi blant annet se fram til at skurkerobotene Decepticons vender tilbake til jorden for å kidnappe hovedpersonen Sam Witwicky. Han spilles også denne gangen av Shia LaBeouf.

Film

Sjefen for de snille robotene, Optimus Prime, stiller som ventet opp for å støtte vår mann, og det er duklet for et episk eventyr der handlingen blant annet finner sted blant pyramidene i Egypt. Deler av handlingen er også lagt til Petra i Jordan, der sluttscenen i «Indiana Jones And The Last Crusade» fant sted. Filmen finner sted to år etter den første, og hovedpersonen er på vei til å starte på college.

Her er den første traileren:

Flere

Ifølge Filmweb er det planlagt ytterligere en film i serien. Denne vil sannsynligvis få sommerpremiere i 2012. Bakgrunnen for at robotene er så ivrige etter å få klørne i hovedpersonen er at LeBeoufs karakter har fått informasjon om transformernes historie på Jorden.

Her er en lengre smakebit: