Nick Cannon setter slett ikke pris på det han har hørt av Eminems kommende plate «Relapse».

I den nettlekkede låta «Bagpipes From Baghdad» rapper Eminem om at han vil ha tilbake Mariah Carey (som han hevder å ha datet), og kommer deretter med advarsler til Careys mann Nick Cannon, i tillegg til å gi både Carey og Cannon lite flatterende karakteristikker.

Nå har Cannon svart Eminem på sin egen blogg, der han langer ut mot den kontroversielle rapperen.

Trekker inn rasespørsmål

— Dette er en helt middels (på sitt beste) Eminem-låt som høres ut som at den ble skrevet i 2001. Først trodde jeg det var gammelt materiale han hadde gravet frem fra den tiden han fantaserte om at han hadde en flørt med Mariah...men så hørte jeg plutselig mitt navn i et vers, skriver Cannon i følge MTV.

— Dette er virkelig for dårlig, skriver Cannon videre.

Careys mann hevder også at dette vitner om rasefordommer fra Eminem.

Obama neste?

— Mariah har nok problemer fra før i livet sitt med rase- og etniske problemer. Tro det eller ei, Mariah er av samme rasemiks som vår elskede president, Barack Obama (svart far + hvit mor = svart). Kanskje går jeg for langt, men jeg trodde vi var ferdige med de dagene der hvite menn kunne spytte ut vulgære obskøniteter mot våre nydelige dronninger og slippe unna med det, skriver Cannon.

— Hva blir det neste? Skal vi la dette søppelet si noe forferdelig om vår elskede førstedame Mrs. Michelle Obama? spør Cannon.

Truende form

— Jeg kommer til å sørge for at du skulle ønske du aldri sa mitt navn, og får det til å angre på de ugudelige ordene du har sagt om min kone, fortsetter Cannon advarende:

— Bare husk, dette gjorde du mot deg selv, truer mannen til Carey.

Deler av Cannons blogg er nå ute av drift, etter for mye trafikk.