Planen til de to politisjefene, som arbeider i området hvor surrogatmoren bor i Martins Ferry, skal ha vært å skaffe informasjon som de kunne selge til tabloidene. Flere datamaskiner er beslaglagt. Ifølge TMZ.com var det et innbrudd i huset for noen uker siden.

«Sex and the city»-stjernen og Broderick gikk til en surrogatmor da de ikke greide å bli gravide på naturlig vis. De har sønnen James Wilkie (6) fra før.

Avlyttet

Den lokale tv-stasjonen WTRF-TV melder at surrogatmoren ikke lenger bor i huset, men E! Online skriver at det er usikkert om det er på grunn av innbruddet eller på grunn av reportere som har holdt til i nabolaget i håp om en god historie. Både Parker og Broderick har ytret sin sterke misnøye med måten kvinnen er blitt behandlet på av pressen. Telefonen hennes skal ha blitt avlyttet, og pc-en hennes er blitt hacket.

Tro på det juridiske systemet

Onsdag kom denne uttalelsen fra Matthew Broderick via hans talsperson Simon Halls:

«Matthew og Sarah Jessica har fullstendig tro på det juridiske systemet. Men fordi det pågår en etterforskning vil vi ikke kommentere saken ytterligere. Det vi kan si er at hele familien gleder seg til de to døtrene blir født seinere i sommer.»

– Uskyldig

En av de to mennene som blir etterforsket avviser at han har noe å gjøre med innbruddet.

«Jeg er 100 prosent uskyldig og det er avdelingen min også.»

Foto: AP/Scanpix