Låten heter «Tell Me Your Wish (Genie)» og fremføres av Sør-Koreas mest populære jentegruppe, Girl's Generation.

I løpet av første uke i salg har singelen solgt i 40 000 eksemplarer, og topper listene både for fysisk salg, digitalt salg, ringetonesalg og radiospilling.

Låten er laget av det trønderske låtskriver— og produsentteamet Dsign, som består av Robin Jenssen, Anne Judith Wik, Nermin Harambasic og Ronny Svendsen.

— Vi har en publishing-kontrakt gjennom Universal, og leverer låter til dem kontinuerlig. Så at den ble plukket opp av Girl's Generation er litt tilfeldig, den var ikke skrevet spesielt for dem, sier Jenssen.

I ferdig form framstår den nesten slik den ble laget fra Dsign.

— Teksten er delvis omskrevet til deres språk, men de bruker ofte å la det være igjen noen engelske vendinger i refrenget, forklarer han.

Økt etterspørsel

— Hva betyr det for dere økonomisk å få en stor hit?

— Godt spørsmål. Men publisheren vår er fornøyd, og det vil nok vises på forskuddet vårt til høsten. Dette gir imidlertid kjempegode ringvirkninger for oss, og vi merker allerede økt etterspørsel.

Dsign har allerede et fotfeste i det tyske og det engelske markedet, samt «J-Pop»-markedet i Asia. De har det ikke travelt med å komme til for eksempel USA.

— Det viktigste er å holde seg inne på de markedene der vi allerede har et fotfeste. Dessuten er det sånn at amerikanske artister ofte betaler låtskriverne mindre for hver sang enn andre steder. Med England, Tyskland og Asia har vi uansett et marked på veldig mange millioner mennesker. Vi har jobbet hardt for å nå dit vi er nå, og fortsatt er det en lang vei å gå. Men alt blir mye lettere når man får en skikkelig hit.

Dsign har flere listesuksesser bak seg i mange land, blant annet har de skrevet låter for topp 10-artister som RBD (Sør-Amerika), Monrose (Tyskland), Room 2012 (Tyskland) og Venke Knutson (Norge). De har også produsert produsert låter for «X-Factor»-finalister i Tyskland og Nederland. Framover skal de jobbe med artister som Shontelle, Jennifer Rush, Indra og Sarah Connor.

Se videoen til «Tell Me Your Wish (Genie)» her: