Vår verden har vært i turbulens den siste tiden, og med Mustains dystre fremtidsvisjon har vi en mørk fremtid i møte.Megadeth sparer ikke på noe, og setter i gang deres femtende album «Dystopia» med den heftige shredde-låten «The Treath is Real». Kanskje Mustain prøver å gjøre det godt igjen etter deres forrige, forferdelig kjedelige album «Super Collider»?

Gruppa låter i hvert fall mer samspilt enn på lenge, og består i anledningen av gitar-virtuosen Kiko Loureiro, Chris Adler fra Lamb of God på trommer, og David Ellefson er som vanlig med på bass. Loureiro lirer av seg shredde-riff så fort han får sjansen — dette er virkelig albumet for deg som digger nådeløse gitarsoloer og battles. Energien og råheten er endelig tilbake i Megadeth.

Mustain har til og med skjerpet seg med tanke på tekstene, for denne gangen mener han faktisk noe. Med dyste og mørke apokalyptiske temaer kaster han seg inn i politiske diskusjoner.

Megadeth tar ett steg opp fra gjørmen etter «Super Collider» med et aggressivt og brutalt lydbilde. Det låter fortsatt harry, og om man ønsker noen moderne trekk i sjangeren er ikke dette albumet for deg. Men fansen vil nok sukke av lettelse - Megadeth er tilbake!