Det er bare et år siden debuten «Roots» . Oslobaserte Comet Kid er tilbake med et kort album på sju låter. Alle er stappet full av energi og appell, og musikken deres er bortimot umulig å mislike. Vokalist Andreas Kjøll er langt framme i lydbildet og regjerer. Det er bra, for han har en drive og en sjel i stemmen som forfører. Energien er på topp fra start med singelen «Sweet Love» til albumet avsluttes med tittelkuttet; en herlig soul-rock-blues-ballade som piskes fram på en episk måte med spenst og styrke mot et vidunderlig klimaks.

Comet Kid er kanskje litt vanskelig å plassere stilmessig , men de har mye roots og americana i seg. Vi kan også høre konturene av britiske band som Franz Ferdinand og Arctic Monkeys. Det bobler og koker i musikkgryta, og det er like pirrende å høre på den litt lange og oppbyggende «Lay Me Down», som den intense «Sally» og den ultrafengende «Batman».

Dette kan godt komme til å bli det nye favorittbandet for mange utover året, og de klarer helt sikkert akkurat som Violet Road å kapre nye blodfans på grunn av sin sjarm og spilleglede på scenen. På «Forces of Nature» høres det ut som om det bare er dette Comet Kid vil. Og bare det!