En kjedeligere albumtittel enn dette må det være vanskelig å finne. Men det er vel først og fremst det Postgirobygget sin musikk handler om; nemlig sommer.Det er da også tittelkuttet som åpner denne ti spor lange platen. Enkelt, forutsigbart, folkelig, uforpliktende og radiovennlig. Men Arne Hurlen synger ikke bare om regn, sommer, vin og krabber denne gangen. På "Whaschera", som uttales som hva skjer a, tar han for seg alt det utrygge som er rundt oss, og om mange av de vonde hendelsene det siste året. Her skjer ting som ingen skjønner, synger bandsjef Hurlen.

Det er fire år siden det forrige albumet til Postgirobygget. Likevel er det ikke så mye oppsiktsvekkende å finne på denne produksjonen, som er kjørt i mål av trønderkineseren Ulf Risnes. Her er et par enkle og fine ballader, og på låten "De nye 20" slår Hurlen fast at musikken og musikerne har blitt en generasjon eldre. Den blir etterfulgt av den småfine balladen "Vil du bli gammel".

Postgirobygget har alltid lagt mer vekt på å være folkelig og å nå et størst mulig publikum med enkle grep og virkemidler enn å være norgesmestere i pop og rock. Slik er det fortsatt, og sommer blir det som kjent hvert år.