Bernt Hulsker, Lene Mykjåland, Anita Hegerland og Alexx Alexxander spiser denne uka middag hos hverandre. Foto: TVNorge AS

OSLO: — Det var veldig moro. En positiv opplevelse, sier Lene Mykjåland.

Denne uka kan du se henne i TVNorge- programmet "4- stjerners middag". På telefon fra Oslo forteller hun at hun var litt skeptisk til å delta fordi hun var redd det skulle ta for mye tid i forhold til skole og fotball.

— Innspillingen tok fire dager. Vi besøkte Alexx i Tønsberg og Anita i Drammen, sier 25-åringen.

Alexx er tryllekunstneren Alexx Alexxander, mens de andre deltakerne er barnestjernen Anita Hegerland og tidligere fotballspiller Bernt Hulsker.

God kjemi

— Jeg visste hvem Bernt var gjennom fotballen, men kjente ingen av de andre, sier kristiansanderen, men legger til at kjemien likevel var på plass mellom de fire alt første kvelden.

Til daglig bor hun i Oslo der hun studerer kultur og kommunikasjon ved universitetet og spiller fotball for Røa. Hun føler ikke at matlaging er et talent som ligger latent i henne, men sier at hun koser seg når hun får god tid på kjøkkenet.

— Jeg har blitt mer glad i det etter programmet, forklarer Mykjåland.

I kveld serverer hun chèvre med honning og ruccola på ristet brød til forrett. Kylling fylt med timian og brie, med salat, til hovedrett og bær med kremfløte til dessert.

Hun vil ikke røpe hvem som var best å lage mat, men TV Norge melder at Anita Hegerland varter opp med et måltid fritt for kjøtt og at Bernt Hulsker får hjelp fra en kompis som hjelper ham å redde kvelden.

Bestevenninna sang

— Jeg har veldig mange gode minner, men spesielt kjekt var det at bestevenninna mi Camilla Moe står for underholdningen i kveld. Det rørte meg at hun kom og sang sammen med BI-koret, fortsetter studenten.

Også i kveld får hun selskap av venninnen når TV-seerne får se hvordan hun gjør det som vertinne.

— Camilla skal ha med blåskjell og sjøkreps, for å være fine på det. Det blir spennende.