KRISTIANSAND: — Det er en booking vi har jobbet med siden han gikk til topps på VG-lista med det nye albumet sitt. Han er en innertier i fohold til publikummet vårt, sier festsjef i Palmesus, Leif Fosselie.

Jason Derulo kommer til Kristiansand med et fullt sceneshow, og Palmesus hadde folk i Oslo for å vurdere konserten han nylig gjorde på Sentrum Scene.— Det var allsang og tendenser til Beatles-tendenser med hylende jenter, sier Fosselie.

- Fødte entertainer

Musikkmagasinet Hissig anmeldte konserten, men var ikke like overbeviste som Fosselie:

— Jason Derulo er den fødte entertainer, men tidvis blir det litt for mye fokus på dansende menn i bare overkropper, og litt for lite på den musikalske biten.Jason Derulo tar Sentrum Scene fra landeplage til landeplage. Et av de første essene forsvinner ut av Derulos erme allerede under åpningslåten Whatcha Say. Samtlige fremmøtte pikehjerter smelter under balladene Marry Me og Tattoos, men det hele ender opp med å bli litt vel mye smørje og fløte, skrev Hissig om konserten.

- Rekordstor scene

Leif Fosselie kan informere om at Palmesus vil ha en rekordstor scene i år.

— Det blir mer lys, lyd og pyro enn vi noensinne har hatt tidligere. Dette kommer til å bli den beste kvelden Palmesus har hatt noensinne.Jason Derulo sitt gjennombrudd kom med "Whatcha say" som solgte til trippel platina. Hans siste album "Tattoos" sendte ham til topplister verden rundt med låta "Talk Dirty".

Palmesus går av stabelen 4. og 5. juli. Icona Pop, Klingande og Fedde Le Grand er tidligere annonsert.