Snoop Dogg og Jason Derulo fremfører hitlåten "Wiggle" under Billboard Awards tidligere i år. Foto: NTB SCANPIX
Daglig leder i Palmesus, Leif Fosselie (t.v) tror Jason Derulo vil være et høydepunkt for festivalen. Her står han med festivalsjef Heine Strømme og produsent Bård Lie, fra fjorårets festival. Foto: Vegard Damsgaard

— Jeg forventer et gedigent sceneshow, med en hit-parade. Han har med seg egne dansere, entertainere og crew. Det er garantert at dette blir en forrykende konsert, sier festivalansvarlig, Leif Fosselie.

Jason Derulo tok verden med storm med hans første singel «Whatcha Say», som inneholdt elementer fra låten «Hide and seek» av Imogen Heap. Etter at låten eksploderte på Billboard-listen i 2010, har han jevnlig bygd seg opp som en av USA's største artister innenfor r'n'b og pop-sjangeren, med en katalog med hits. Nå tar han turen til Kristiansand for å spille på Palmesus på lørdag.

Verden rundt

Derulo har nylig vært på verdensturné, og besøkt 35 land. Festivalansvarlig, Leif Fosselie, sier at spillelisten hans vil være tilnærmet den samme som på Derulo's «Tattoo Tour 2014», men at denne opptreden er en individuell konsert.

— Han kommer nok til å spille de samme låtene som på den turneen. Men dette er en egen konsert, i regi av oss. Han skal spille kl 19.30 på kvelden, rett etter Jarle Bernhoft og Klingande.

Daglig leder i Palmesus, Leif Fosselie (t.v) tror Jason Derulo vil være et høydepunkt for festivalen. Her står han med festivalsjef Heine Strømme og produsent Bård Lie, fra fjorårets festival. Foto: Vegard Damsgaard

Fosselie er svært fornøyd med responsen, og at konserten er utsolgt.— Nå har jeg fått bekreftet at det er utsolgt til Derulo, og det er en god følelse at det kommer ti tusen mennesker for å se ham. Han er jo tross alt blitt Amerikas største r'n'b-artist. Jeg forventer et fyrverkeri av en konsert, sier Fosselie.

Derulo's verdensturné i år har fått svært bra kritikk av samtlige store musikksider.

— Det er lett å se hvorfor Derulo har så mange trofaste fans og nummer en-hits på listene. Med fabelaktig stemmebruk og et heftig sceneshow, rocket han scenen, skriver MTV på sine hjemmesider om hans opptreden i Sydney tidligere i år.

Her kan du høre set-listen som Jason Derulo har brukt live denne sommeren.

Topper hitlistene med Snoop Dogg

Derulo er aktuell med hitsingelen «Wiggle», som gjestes av rap-legenden Snoop Dogg. Tidligere har artisten jobbet med superstjerner som Pitbull, Nicki Minaj og The Game. Etter fire albumutgivelser er

Snoop Dogg og Jason Derulo fremfører hitlåten "Wiggle" under Billboard Awards tidligere i år. Foto: NTB SCANPIX

artisten fortsatt svært aktuell, med «Wiggle», «Trumpets» og hitlåten «Talk Dirty», som gjestes av rapperen 2 Chainz.

— Derulo er fantastisk populær, så det er kult at vi klarte å få han hit. Han har vanvittig mye streaminger på Spotify, sier Fosselie.

Til sammen har hans «topp 10» låter på Spotify over 400 millioner streaminger på musikktjenesten.

Ustabilt vær i helgen

Arild Mentzoni i Meteorologisk Institutt, melder om ustabilt vær til Palmesus-festivalen.

— Det er ingenting som tyder på at dette blir en stabil kveld værmessig. Det er meldt både sol, og regn. Det positive er at når det er sol, så blir det rundt 20 grader.

Men lørdagskvelden blir verre.

— Lørdagskvelden blir svært grå, med gode muligheter for regn. Her er det også meldt ustabilt vær, men jevnt overskyet og grått, sier Mentzoni.