Ifølge Yahoo News ble Hasselhoff sendt til et sykehus i Los Angeles etter å ha blitt alkoholforgiftet lørdag. Han ble kjørt til Cedars-Sinai medisinske senter etter at hans 16 år gamle datter Hayley oppdaget ham bevisstløst på gulvet i hjemmet deres i Encino, California.

Kjørt

Nettstedet RadarOnline.com melder at det var Hasselhoffs eks-kone kone Pamela Bach som ble tilkalt for å kjøre ham til sykehuset. De siste årene har Hasselhoff vært mest kjent som vert for talentshowet «America's Got Talent», men det har flere ganger kommet meldinger om at tv-stjernen sliter med alkoholproblemer. Et videoklipp av en svært beruset Hasselhoff havnet på YouTube for et par år siden, og klippet er nå sett av nesten en million mennesker.

Sliter

Hasselhoffs talsperson Judy Katz avdramatiserer imidlertid lørdagens hendelse og sier ifølge kjendisnettstedet TMZ at Hasselhoff er «i fin form og skal feire sin far Joe Hasselhoffs 80 årsdag med middag i dag». Hasselhoffs advokat, Mel Goldsman, hevder overfor nettstedet at det er eks-kona Pamela Bach som står bak historien om lørdagens sykehusinnleggelse, og at det var hun som lekket saken til pressen. Han truer med å forfølge saken rettslig.