KRISTIANSAND: — Teksten handler om at jeg ikke er så lett å fange, og at hvis en gutt liker meg, så må han vise at han kan danse. Jeg er sulten på kjærlighet, men tar ikke til takke med hva som helst, sier Marika Lejon i en pressemelding.

26-åringen fra Søgne har selv skrevet tekst og melodi til låten «Hungry For You (Gipsydance). Den er preget av musikken hun selv hører på, inspirert av norsk folkemusikk og musikk fra Øst-Europa.

SKREV DIKT

Marika var også med i Melodi Grand Prix i 2007. Da stilte hun med den etniske poplåten «Perfect Sin», men kom ikke videre fra delfinalen i Alta. Det ble hun slått av blant andre veteranen Torhild Sivertsen. Årets tre delfinaler i låtskriverkonkurransen foregår på stedene Ørland, Florø og Skien i tillegg til sistesjansen i Sarpsborg.

TO GÅR VIDERE

Fra før av er det klart at Helene Bøksle deltar i delfinalen i Ørland. Fra hver av delfinalene går to sanger videre til den norske finalen som avholdes 12. februar. Den internasjonale finalen i låtskriverkonkurransen arrangeres i Düsseldorf i Tyskland 14. mai.