Filmversjonen av «Sex og singelliv» ble en braksuksess denne sommeren, og er så langt sett av mer enn 300.000 norske kinogjengere.

Da er det ingen bombe at spekulasjonene om en oppfølger går høyt. Og Kim Cattrall, som spiller Samantha, har klare tanker om hva hun vil se mer av i film nummer to:

— Mange flere menn! gliste hun under DVD-lanseringen av «Sex and the city» i New York denne uken.

- Trenger en god historie

Hovedrolleinnehaver Sarah Jessica Parker gjør det klart at hun er klar for en oppfølger, på visse vilkår:

— Det er veldig enkelt å lage en oppfølger. Alle er klare, og produsentene er selvsagt giret, men man kan ikke gjøre det bare av den grunnen. Man må ha en god historie å fortelle, understreker Parker overfor mtv.com.

Den første filmen slutter lykkelig for de fleste av karakterene. Damene får sine menn og livet er stabilt. Ikke det mest spennende utgangspunktet for en spillefilm, eller?

— Det er jo mye drama og flaue hendelser også i et ekteskap, kommenterer manusforfatter og regissør Michael Patrick King.

Sammen med Sarah Jessica Parker vil han om kort tid sette seg ned for å diskutere en ny film.

Godbiter

Mens vi venter på film nummer to, kan fansen kose seg med en utvidet versjon av den første filmen på DVD. Filmen slippes 15. oktober.

— Filmen var egentlig tre timer, men ble kuttet til to timer og 20 minutter. Så det var mange virkelig flotte scener som ikke kom med, sier Kim Cattrall.

— Jeg tok ut noen godbiter, bekrefter Michael Patrick King.

Foto: AP