Den nye traileren til «Quantum of Solace» kan skilte med mer action og flere Bond-damer og er en fin måte å korte ned ventetiden fram til premieren. Filmmagasinet Empire oppsummer uoversettelig nok seansen slik: «More bangs, more babes, more Bond».

Oppfølger

Daniel Craig spiller igjen Agent 007 i «Quantum of Solace», og filmen fortsetter der «Casino Royale» sluttet. På kvinnefronten har Bond med seg Olga Kurylenko fra Ukraina og Gemma Arterton. Vår mann ble som kjent forrådt av kvinnen han elsket, og i den kommende filmen kommer det fram at organisasjonen som utpresset hans kjære Vesper er farlige enn noen var klar over.

Sang

Tidligere i år ble det etter mye spekulasjon klart at Jack White og Alicia Keys har gått sammen om å lage den offisielle Bond-låten, «Another Way To Die». Foreløpig er 7. november oppsatt som offisiell premieredag i Norge, men dette kan bli endret. I august meldte nemlig Columbia Pictures og Metro-Goldwyn-Mayer Pictures at den nordamerikanske premieredatoen flyttes fra 7. november til 14. november. Verdenspremieren i London finner sted 29. oktober. Det norske Bond-nettstedet Jamesbond.no melder også at enkelte heldige sjeler i Norge kan se fram til en eksklusiv før-premiere allerede lørdag den 1. november.

Trailere

Se den ferske traileren enten på Bonds offisielle nettsider , eller på Yahoo Movies.

Her er den første traileren fra filmen: