Hollywood-skuespilleren Tom Cruise (45) har vært så lenge i filmbransjen at i år feirer han jubileum. Og for å takke alle tilhengere som har støttet ham gjennom den lange karrieren, har han opprettet en internettside til ære for fans over hele verden.

Rakettfart inn i Hollywood

25-års jubileet går tilbake til 1983 da Cruise fikk sin første hovedrolle. Dette var i filmen «Risky business», en rolle som ga ham rakettfart inn i Hollywood-bransjen. Han har vært med i over 30 store filmer og har blitt en av de største filmstjernene i verden. Som takk for støtten gjennom alle årene som skuespiller, har Tom Cruise opprettet nettstedet TomCruise.com der han har skrevet en personlig hilsen til sine tilhengere.

Hva fremtiden vil bringe

I meldingen fra mannen som rager knappe 1.70 meter over sokkelesten, står det blant annet følgende:

— I feiringen av denne begivenheten, og i anledning mine 27 år i filmbransjen (25-års jubileet feirer hans første hovedrolle. red.anm.) laget jeg denne siden til deg, som en takk, for å ha delt denne reisen med meg og inviterer deg til å fortsette og utforske hva fremtiden vil bringe.

Hovedrolleinnehaver i kjente filmer

Den første filmen til Thomas Cruise Mapother IV, bedre kjent som Tom Cruise, var i 1981 der han hadde en liten rolle i filmen «Endless love». Etter debuten har han har hatt hovedroller i kjente filmer som «Top gun», «Cocktail», «Rain man», «Mission: Impossible», «Jerry Maguire», «Eyes wide shut» og mange flere.