Skuespiller, tv-dommer og artist Mia Gundersen krever å få pengene som hun ville fått dersom showet hadde gått som det skulle i høst. Gjennom managementselskapet Unit Management har hun fremmet et krav på flere hundre tusen kroner overfor produsentene av showet, skriver Dagbladet.

Økonomisk tap

47-åringen har tidligere uttalt til avisen at «hvis forestillingen hadde gått som planlagt hadde jeg hatt det godt økonomisk i dag.». Showet ble tatt av plakaten etter kun ett show og Gundersen Lelienhof skal ha takket nei til andre oppdrag som følge av oppsetningen – uten at dette er tatt med i kravet som er framstilt.

Etter avlysningen kom det fram at Bragernes Konsert AS allerede var konkurstruet før premieren på «All of Mia» på Chat Noir.

Rettssak

Mia Gundersen Lelienhofs manager Jan Erik Haglund sier til Dagbladet at det kan bli aktuelt med rettssak.

— Det må vi vurdere hvis den situasjonen skulle oppstå. Vi håper jo at kravet blir innfridd, så får vi se hva de svarer, sier Haglund til avisen.

Også Chat Noir AS og flere involverte i oppsetningen av «All of Mia» skal ha rettet krav mot Bragernes Konsert AS. Dagbladet har ikke fått svar på sine henvendelser til produsentene.

Suksess

Mia Gundersen fikk et solid gjennombrudd i 1990 da hun spilte Eliza i «My Fair Lady». Hun hadde en av hovedrollene i tv-serien «Offshore» (1996). Hun har også hatt stor suksess i musikalene «Sugar» på Chateau Neuf og «Evita», først oppført ved Rogaland teater.

Gundersen fikk stor oppmerksomhet med den svært ærlige selvbiografien «Jeg er Mia» som kom ut i 2008.

Foto: Scanpix