Her ser du Whitney Houston (45) slik plateselskapet vil vise henne før slippet av hennes første utgivelse på seks år.

Houston har tilsynelatende kommet seg på beina etter rusproblemene og ekteskapet med Bobby Brown. Lite minner om den slitne kvinnen som verdens tabloidaviser stadig trykket nye skrekkbilder av for noen år tilbake.

Datoen er klar

Plateselskapet Arista melder i dag at den nye platen slippes 1. september. Sist 45-åringen ga ut noe nytt var i 2003 med juleplaten «One wish».

Både will.i.am fra Black Eyed Peas, Sean Garrett og Akon er med som enten låtskrivere eller produsenter, ifølge bransjebladet Billboard. Også de norske produsentene i Stargate har bekreftet at de har jobbet med stjernen.

Arbeidet med platen skal ha pågått siden 2007. Ifølge rykter vil platen hete«Undefeated», men ingen tittel er ennå offentliggjort.

– Stemmen er der, jeg tror ingen noensinne kan ta den vekk fra henne, sa Akon til Billboard i 2007

Lekker låter

Whitney Houston gjorde scenecomeback i februar i år. På en fest for bransjelegenden Clive Davis i forbindelse med Grammy-utdelingen fremførte hun fire låter.

Nye sanger fra platen vil i ukene fremover bli å høre på Houstons nettside.

Ifølge Guinness Rekordbok er Houston verdens mest prisbelønte kvinnelige artist, med 411 utmerkelser, blant dem 16 Billboard-statuetter og seks Grammy-priser.