Men snart var hun på pletten og opplyste at de fortsatt bor sammen – og muligens skal gi ekteskapet en ny sjanse. Dette dementerer Paul Anka selv til svenske Aftonbladet. Musikeren tok selv kontakt med Aftonbladets Nöjesbladet for å fortelle sin versjon. Og han er tydelig opprørt over at Anna Anka har uttalt at han er sjalu på en svensk radioprofil, og at han ikke takler at hun gjør karriere med eget TV-show. Anka mener kona er blitt syk i sin streben etter berømmelse og underbygger påstanden med at hun blant annet har fortalt barna flere usannheter. Ifølge ham har hun fortalt ungene at han snart skal dø. Hun skal også ha fortalt barna at han har truet henne med pistol, dersom vi skal tro musikeren.

Anka vil ikke gå med på at forholdet kan reddes: – Ikke på vilkår. Det sier jeg med 100 prosent sikkerhet, sier han og legger til at han forsøker å gjøre bruddet minst mulig dramatisk av hensyn til barna. Men han skal ha gitt kona en dato for utflytting.

For et år siden var det husbråk i hjemmet til Ankaene, og Anna Anka skal ha blitt pågrepet for å ha mishandlet ektemannen. Men musikeren valgte å tone ned skandalen. – Jeg beskyttet henne. Hadde ikke jeg trukket i de rette trådene, ville hun blitt stilt for retten. Jeg måtte sy åtte sting, forteller han. Og sier han dekket over hendelsen fordi kona truet med å ta med seg sønnen – og dra. (©NTB)