Hintene om et nært forestående gjensyn med Robbie Williams i Take That kommer stadig tettere. Nå melder Williams selv på sine nettsider at de fem har funnet tonen igjen.

– Vi kom sammen flere ganger i løpet av sommeren. Det var utrolig. Vi har alle blitt modnere siden vi gikk fra hverandre. Jeg er veldig glad for å si at uenighetene vi har hatt bare smeltet bort, skriver Williams på seksjonen Inner Sanctum på nettsidene sine.

Take That

I forrige uke slapp firerbanden Take That sitt nye album «The Circus», og forhåndssalget alene sørget for å sende dem rett til topps på de britiske listene. Williams forlot gjengen i 1995, og ville ikke være med under gjenforeningen i 2006. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen og Howard Donald håper imidlertid at Williams gir seg og blir med igjen. Og det kan virke som om Williams savner kameraderiet.

– Det som slo meg mest var hvor morsomt de har det. Det er mer verdifult når du er en gjeng. Helt siden jeg sluttet i Take That har jeg hatt lyst å være i et band, skriver han.

Feiret

Williams har hatt massiv suksess som soloartist, men de siste årene har han slitt mer personlige problemer. Popstjernen var så begeistret for gjensynet med de fire andre at han har sikret seg et varig minne.

– Jeg feiret med å få Take That-symbolet tatovert på høyrearmen. Jeg er stolt av å kjenne guttene og jeg er stolt av å være være i bandet.

Ifølge den britiske avisen The Telegraph har Williams kjøpt en bolig til sju millioner pund i Wiltshire. Avisen melder også at Williams planlegger å flytte hjem til England fra sitt nåværende hjem i Los Angeles.

Konsert

I etterkant av gjenforeningsmeldingene har det dukket opp et hardnakket rykte om at Williams skal være overraskelsesgjest på det britiske tv-programmet "An Audience With..." denne julen. Williams vil imidlertid ikke bekrefte noe.

– Jeg hadde elsket å være med i bandet igjen, men jeg har en del uoppgjorte forretninger å ta meg av først, melder han.