Se video i vinduet over: Slik ble låtslippet feiret i Oslo i morges

I dag morges kunne fans verden over høre Michael Jacksons tidligere upubliserte låt; «This Is It». Jacksons brødre korer i sangen. Her er Jacksons «This is it». Saken fortsetter under videoen:

Låta skulle egentlig inngått i konsertene Jackson skulle holdt på O2 i London fra i sommer, men som kjent døde popstjernen 25. juni.

«This Is It» skal være med på det kommende dobbeltalbumet med samme navn, som slippes senere denne måneden. «This Is It» er den eneste nye låta på albumet, som vil bestå av følgende låter:

Disk 1

Wanna Be Startin’ Somethin’

Jam

They Don’t Care About Us

Human Nature

Smooth Criminal

The Way You Make Me Feel

Shake Your Body (Down To The Ground)

I Just Can’t Stop Loving You

Thriller

Beat It

Black Or White

Earth Song

Billie Jean

Man In The Mirror

This Is It

This Is It (Orchestra Version)

Disk 2

She’s Out Of My Life (Demo)

Wanna Be Startin’ Somethin’ (Demo)

Beat It (Demo)

Planet Earth (Poem)

Ny?

Sangen er imidlertid ikke så ny som maskineriet bak Jackson-filmen vil ha det til. Ifølge den britiske avisen The Guardian ble sangen opprinnelig spilt inn til Jackson-albumet «Dangerous» som kom ut i 1991. Sangen ble imidlertid ikke tatt med den gangen.

Filmet

«This Is It» ble filmet i Staples Center i Los Angeles under Jacksons forberedelser til London-konsertene. Filmen vil også vise Jackson-fans og musikkelskere eksklusive bak-kulissene-klipp, et tilbakeblikk på hans karriere, intervju med venner med mer. Filmen er regissert av Kenny Ortega, og den vil kun vises på kino i to uker.

Hva synes du om «This Is It»? Skriv din mening her: